Despre noi Video Servicii curatenie Dezinsectie-deratizare Portofoliu Contact
Promotii
Monodisc profesional Sprintus HERCULES

Monodisc profesional Sprintus HERCULES

Pret vechi: 3571 RON*
Pret nou: 3214 RON*
pune in cos


Carucior curatenie multifunctional

Carucior curatenie multifunctional

Pret vechi: 1210 RON*
Pret nou: 1080 RON*
pune in cos


*Preturile nu contin TVA

Dezinsectie-deratizare

Combaterea insectelor si rozatoarelor prin servicii de dezinsectie si deratizare

Dezinsectia

Dezinsectia se realizeaza cu substante avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei, Directia generala de sanatate publica, pentru a fi folosite in sectorul de igiena si sanatate publica in locuri precum: locuinte, spitale, hoteluri, diverse locuri publice, restaurante, cantine, unitati industriale, depozite, centre comerciale, magazine, mijloace de transport, etc.

Substantele folosite pentru dezinsectie sunt inodore, nu murdaresc, nu pateaza, nu lasa urme vizibile de produs, sunt biodegradabile - nu se acumuleaza in mediul inconjurator.Spectru de actiune – combaterea insectelor vectoare si generatoare de disconfort: gandaci de bucatarie, pureci, plosnite, furnici, molii, muste, tantari, viespi, etc.

Pentru cele mai bune rezultate va recomandam o operatiune de dezinsectie de atac urmata de una de intretinere, care se executa la aproximativ 21 de zile dupa prima. Actiunea de dezinsectie de intretinere se va efectua apoi trimestrial sau la cererea clientului.

 

Deratizare

Deratizarea se realizeaza cu substante avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei, Directia generala de sanatate publica, pentru a fi folosite in sectorul de igiena si sanatate publica in locuri precum: locuinte, spitale, hoteluri, diverse locuri publice, restaurante, cantine, unitati industriale, depozite, centre comerciale, magazine, mijloace de transport, etc.

Substantele folosite pentru deratizare sunt rodenticide care contin substante active din grupa anticoagulantelor. Substantele utilizate combat toate speciile de rozatoare, sunt extrem de atractive pentru rozatoare dar nepericuloase pentru om si pentru animalele domestice, sunt biodegradabile.

Substantele se plaseaza in statii de intoxicare inscriptionate corespunzator.

Actiunea de deratizare se va efectua de doua ori pe an – primavara si toamna- sau la cererea clientului.

 

Comenzi telefonice
Puteti comanda telefonic produsele dorite la numerele de telefon
  • (+4) 0745 347 607
  • (+4) 0740 011 662
Autentificare
Newsletter