Despre noi Video Servicii curatenie Dezinsectie-deratizare Portofoliu Contact
Promotii
Aspirator profesional injectie-extractie Sprintus SE 7

Aspirator profesional injectie-extractie Sprintus SE 7

Pret vechi: 1791 RON*
Pret nou: 1522 RON*
pune in cos


Carucior curatenie multifunctional

Carucior curatenie multifunctional

Pret vechi: 1210 RON*
Pret nou: 1029 RON*
pune in cos


*Preturile nu contin TVA

Termeni si conditii

Articolul 1: OBIECTUL

Prezenta notificare are ca obiect definirea modalitatilor prin care ServExpert pune la dispozitia internautilor site-ul sau www.servexpert.ro si a conditiilor conform carora internautii au acces si folosesc acest site. Orice conexiune la site-ul www.servexpert.ro este subordonata respectarii prezentei notificari legale pe care ServExpert isi rezerva dreptul de a o modifica sau de a o aduce la zi in orice moment. Accesul si utilizarea site-ului www.servexpert.ro au drept consecinta consimtamantul dumneavoastra la prezenta notificare legala. Daca nu veti fi de acord cu clauzele enuntate mai jos, va sfatuim sa nu utilizati acest site.

Articolul 2: ACCESUL LA SITE
ServExpert se straduie sa mentina accesibil site-ul, fara ca pentru acesta sa fie obligat sa reuseasca. Se precizeaza ca in scopul mentenantei, aducerii la zi si pentru orice alt motiv cu precadere de ordin tehnic, accesul la site poate fi intrerupt. ServExpert nu este in niciun caz responsabil de aceste intreruperi si de consecintele care pot sa decurga pentru internaut.
Articolul 3: DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA
Continuturile (mai ales datele, informatiile, ilustratiile, logourile, marcile, etc.) care apar sau sunt disponibile pe site-ul www.servexpert.ro sunt protejate cu titlul de drept de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala si sunt proprietatea exclusiva a editorilor respectivi. Orice copie, reproducere, reprezentare, adaptare, transformare, modificare, difuziune, integrala sau partiala, este ilegala cu exceptia unei copii unice, pe un singur computer si sa fie rezervata in mod exclusiv folosirii private de catre cel care a efectuat copierea. Elementele prezentate in acest site sunt susceptibile de a fi modificate fara preaviz si sunt puse la dispozitie fara nicio garantie de niciun fel, expresa sau tacita, nu pot da prilej la niciun drept la despagubire. Informatiile si imaginile continute pe site sunt protejate prin dreptul de autor (copyright) 2005-2009 ServExpert sau dreptul de autor al partenerilor sai. Logo-urile sunt marci depuse.

Articolul 4: UTILIZAREA DOCUMENTELOR
Nici un document provenit de pe site-ul www.servexpert.ro nu poate fi copiat, reprodus, publicat, descarcat, postat, transmis sau distribuit, oricare ar fi modalitatea, cu exceptia cazului unei simple inregistrari a documentelor pe un computer personal pentru utilizarea dumneavoastra personala si in scopuri necomerciale. Trebuie atunci sa pastrati intacte mentionarile asupra proprietatii. Transformarea sau modificarea acestor documente sau utilizarea lor intr-un alt scop constituie o infractiune a drepturilor de proprietate ServExpert sau ale tertilor.

Articolul 5: POSTA ELECTRONICA
Pentru a coresponda cu ServExpert prin posta electronica, internautii vor trebui sa completeze formularele de corespondente electronice propuse pe site-ul www.servexpert.ro. Raspunsurile formulate de catre ServExpert la e-mail-uri nu vor putea fi asimilate sau nu vor putea constitui dovada exercitarii unei activitati publicitare, promotionale sau comerciale pe teritoriul tarii de destinatie a raspunsurilor.

Articolul 6: LIMITAREA RESPOSABILITATI
Documentele si informatiile difuzate pe www.servexpert.ro sunt furnizate "ca atare" fara nicio garantie expresa sau tacita de oricare fel ar fi. ServExpert isi rezerva dreptul de a modifica sau de a corecta continutul site-ului sau in orice moment, fara preaviz. ServExpert nu va putea fi tinut responsabil in caz de contaminare a materialelor informatice ale internautilor in urma raspandirii unui virus sau a altor infectari informatice. Utilizatorului acestui site ii revine sarcina de a lua toate masurile adecvate astfel incat sa isi protejeze propriile date si/sau programe de contaminare cu eventualii virusi care circula in reteaua internet. in niciun caz ServExpert, angajatii sai, furnizorii sai sau partenerii mentionati pe site-ul sau, nu vor putea fi tinuti responsabili, cu titlul unei actiuni in responsabilitate contractuala, in responsabilitate delictuala sau al oricarei alte actiuni, al oricarei pagube directe sau indirecte, incidente sau accesorii, sau al oricarei naturi ar fi sau al oricarui prejudiciu, cu precadere, de natura financiara sau comerciala, rezultand din utilizarea site-ului sau sau a unei informatii oarecare obtinute pe site-ul sau.

Site-ul www.servexpert.ro poate contine legaturi simple sau mai semnificative catre site-urile partenere sau ale tertilor. ServExpert nu exercita niciun control asupra acestor site-uri si nu asigura in consecinta nicio responsabilitate cu privire la disponibilitatea acestor site-uri, la continutul, publicitatea, produsele si/sau serviciile disponibile pe sau de la aceste site-uri. Astfel, ServExpert nu va fi deloc responsabil de daunele directe sau indirecte care pot surveni cu ocazia accesului internautului pe site-ul partenerului sau a utilizarii acestui site, de nerespectarea continuturilor sau a serviciilor cu orice reglementare sau orice atingere la drepturile tertilor. ServExpert declina orice responsabilitate cu privire la informatiile, materialele, programele site-urile legate prin legaturi de tip hypertext la site-ul www.servexpert.ro.

Articolul 7: COMPETENTA JURISDICTIONALA SI LEGEA APLICABILA
Orice litigiu cu privire la site sau la prezenta notificare legala va fi adusa in fata tribunalului comptetent, va fi guvernat si analizat conform legislatiei franceze, independent de regulile de conflict ale legilor. Utilizarea site-ului www.servexpert.ro inseamna acordul dumneavoastra expres la aplicarea prezentei clauze jurisdictionale. in cazul in care una dintre dispozitiile acestei notificari legale va fi declarata ilegala, nula sau neaplicabila oricare ar fi motivul, aceasta va fi considerata ca nefacand parte din acesta notificare legala si nu va afecta validitatea si nici aplicarea celorlalte dispozitii.

Lista urmatoare include principalele legi ce reglementeaza activitatea de comert electronic in Romania:

Informatiile de mai sus sunt prezentate cu titlu informativ. Cititi pe website-urile www.mcti.ro, www.e-guvernare.ro respectiv www.bnro.ro referintele complete si la zi ale acestor acte normative.

Comenzi telefonice
Puteti comanda telefonic produsele dorite la numerele de telefon
  • (+4) 0745 347 607
  • (+4) 0740 011 662
Autentificare
Newsletter